16 Ağustos 2016 Salı

Erkek Parfüm

Kişisel bakımına özen gösteren her erkeğin, hem yaz hem de kış dönemleri için ayrı ayrı kullandığı bir parfüm tercihi vardır. Ancak bazıları yeniliklerin peşinden gitmeyi seçer. Eğer siz de onlardan biriyseniz erkek parfümü seçiminizi yaparken teninize ve tarzınıza uygun kokuları seçmeye özen göstermeyi ihmal etmeyin. Kalitenin biraz da lüksten geçtiğini düşünüyor ve odunsu kokulara bayılıyorsanız o halde sizin kokunuz Dior Eau Sauvage! Erkek parfümleri arasında en hoş seçeneklerden olan parfüm, amber kokusu ve odunsu notaları birleştiriyor.

Hem erkeksi hem de ferah kokuların peşinde olanlar içinse Bvlgari Aqva Pour Homme Marine, en doğru alternatiflerden. Özellikle yaz aylarıyla özdeşleşen erkek parfümünün deodorantı da bulunuyor.
Ferah kokulardan vazgeçemeyenler için bir diğer erkek parfümü seçeneği de Prada Luna Rossa. Erkeksi ve çarpıcı bir kokuyla baş döndürmek isteyenler için en uygun erkek parfümü ise Gucci By Pour Homme. selvi ağacı ve kalonun dinginliğini buluşturan parfüm, teninizin klasikleşen kokusu olmaya aday. Dünyanın en hoş parfüm seçeneklerini en avantajlı fiyatlarla bulabileceğiniz adres ise Bukaca.com!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder